Top Θέματα

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Νεκροί 2 αστυνομικοί έπειτα από φονική συμπλοκή!


Νεκροί 2 αστυνομικοί έπειτα από φονική συμπλοκή με επιβαίνοντες σε κλεμμένο ΙΧ! Ένας 22χρονος και ένας 23χρονος ήταν τα θύματα της συμπλοκής που εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Ρέντη,στον παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος της λαχαναγοράς.
Οι άτυχοι αστυνομικοί μαζί με άλλους 6 συναδέρφους τους,έπειτα από καταγγελία για ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι από 3 άτομα οπλισμένα με καλάσνικοφ,επιχείρησαν όταν εντόπισαν το κλεμμένο όχημα των δραστών στη λεωφόρο Κηφισσού।Οι δράστες αντιλαμβανομενοι την παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν στον παράδρομο και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.
Ως αποτέλεσμα,2 αστυνομικοί σκοτώθηκαν-ο ένας υπέκυψε στα τραυματα του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο,και οι υπόλοιποι 6 τραυματίστηκαν και βρίσκονται εκτός κινδύνου.Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων έπεσαν γύρω στις 100 ριπές!Τα πράγματα θα ήταν αλλιώς αν τα κράνη και τα αλεξίσφαιρα των υπολοίπων δεν τους έσωζαν.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Χρήστος Παπουτσής και ο υφυπουργός κος Μανώλης Όθωνας έκαναν λόγο για τραγικό επεισόδιο.Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.Αργότερα το βράδυ βρέθηκε το κλεμμένο ΙΧ μαζί με τα όπλα των δραστών.Τα ευρήματα εξετάζονται στο εγκληματολογικό.

Νεκροί 2 αστυνομικοί έπειτα από φονική συμπλοκή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου